søndag 13. februar 2011

Skitur

Sjømannskirken arrangerer skitur en gang årlig, og i går tok vi turen til Ski Butternut, rundt 2,5 timer nord. Vi var vel 10-11 på turen, blant annet Trygve og faren og Ida og foreldrene.  Pappa var syk, så han kunne desverre ikke bli med.

Turen tok som sagt rundt 2,5 timer, og da vi var fremme hadde vi kjørt ut av NY, gjennom Connecticut og kommet inn i Massechucets. På veien opp stoppa vi på Dunkin' donuts. Det er faktisk første gang jeg har vært der siden vi kom hit, men definitivt ikke den siste. Donutsene var helt herlige!

Da vi begynte å stå, fant vi fort ut at amerikansk og norsk definisjon på sort løype er ganske forskjellige. Vi kjørte i flere sorte løyper, men de hadde knapt nok vært røde i Norge.  I tillegg til dette var det endel mindre flinke folk og barn i bakkene, så det gikk ikke rasende fort unna. Puddersnø var det ikke, men løypene var forsåvidt godt preparerte.  Skiannlegget var ikke det beste jeg har vært på , men helt greit. Det var uansett veldig deilig å komme ut i løypa igjen. 

Vi fikk også et lite skirace, arrangert av en eldre kar. Han hadde fått med seg kona si, så hun stod i bunnen av bakken med norskt flagg og kubjelle. Jeg måtte se meg slått av Andreas (og flere til), men det var veldig morsomt.

Studentgjengen - Andreas, Aksel, Kristin, Jostein

Mamma med "sjarmørprisen"


Kirkebussen - "Kjerka 1"







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar