tirsdag 28. juni 2011

Graduation and birthday

Today was the big day, with both my 18th  birthday, and graduation. Unlike in NY, you're allowed to do "everything" when you're 18 in Norway, such as drive, drink, vote and all that stuff, so this is our big day. Graduation was kinda cool as well, especially when we walked down Wall Street. I was carrying one of the flags, so mad tourists took pictures of me. I wonder how many photo albums I'll be in, haha.

-----------

I dag var den store dagen her i NY. Det er min 18årsdag, graduation day og min siste hele dag her i byen. Selve graduationen foregikk i Amerikansk stil, og alle hadde på seg cap and gown som det heter så fint. Gata ble avstengt, og hele avgangsklassen gikk i prosesjon etter en brannbil og en sekkepipespiller. Foran var det tre som gikk med flagg, og jeg var da en av disse. Det var egentlig litt kult å gå der mens turistene tok bilder og klappa og skrek hurra. Selve seremonien var grei nok den, og var ikke så langdryg som fryktet. Etterpå var det bildetagning, noe som tok endel tid.

I kveld var vi ute og spiste middag med Trygve og familien, for siste gang nå i år. Eller, min siste gang. Mamma og pappa blir jo igjen en ukes tid, for de reiser med båten hjem.

Nå er koffertene ferdig pakka, og alt er klart til avreise i morgen ettermiddag. Alt som gjenstår nå, er å gå på skolen og få karakterkort og ta farvell med folkene der.

*18 timer igjen til avreise*







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar