mandag 11. oktober 2010

Road trip dag to

Nå er en ny dag over her i Statene, og jeg kan med glede meddele at vi ikke fikk besøk av noen seriemordere. Nå har natten på nytt senket seg, og jeg sitter på intet mindre enn Hilton Garden Inn. Fancy shit indeed.

Dagen i dag startet med en tradisjonell Amerikansk frokost bestående av en større mengde pannekaker med sirup, samt egg og bacon. Dette ble intatt på en frokostresturant sammen med en drøss lokale folk. Det var jo litt gøy da. Videre gikk mesteparten av dagen med til kjøring. Litt etter start kom vi forbi et fossefall til som man vistnok "måtte" se. Ikke like kult som Niagara falls, men absolutt verdt et besøk. Etter dette fortsatte vi på vår ferd, og vi kom til det som heter "finger lakes", en rekke innsjøer med form som ja, fingrer. Langs disse var det en drøss med vingårder, og vi måtte jo selvsagt innom en sånn da. New York er faktisk den staten som lager tredd mest vin i hele USA, kun forbigått av Florida og Oregon. Videre kjørte vi gjennom en drøss med småbyer og tettsteder før vi kom frem til Albany, hovedstaden i staten New York. Etter litt frem og tilbake fant vi frem til hotellet, som forøvrig er ganske fint. I dag slapp vi heldigvis å ringe rundt til like mange som i går.

Da vi spiste middag i stad kom vi i prat med en Amerikaner, noe som var ganske hyggelig. Jeg tror aldri noen av oss sa hva vi het, men vi prata i godt og vel en time om stort og smått. Koselig kar, anyways.

to be continued....

2 kommentarer:

  1. skal komme med en kritisk kommentar her. Ifølge wikipedia og andre kilder står california for 90% av usas vinproduksjon......

    SvarSlett
  2. haha, bra du folger opp. Mente Cali, ikke Florida

    SvarSlett