lørdag 28. august 2010

vacation day 3

Nå har mørket igjen senket seg over Bay Head, og det går snart mot sovetid for fam. Heltne. Det betyr at det igjen er bloggtid.

I dag ble hele dagen tilbrakt på stranden. Mamma og pappa dro først ned, jeg kom ned litt senere. Da hadde det slått seg ned endel jenter på begge sider av campen, så når jeg kom ned var altså utsikten ikke noe å klage på. Desverre kom endel gutter etterhvert, og disse begynte å tøffe seg til de grader. Snart drev de og slåss, bannet og gjorde masse bøll. De var tøffere enn toget med andre ord. Det hele var egentlig ganske underholdende,men også en smule plagsomt i og med at det skjedde rundt to meter fra der hvor vi satt. Etter en stund stakk disse, og roen senket seg igjen over stranden. Når vi en times tid senere takket for oss hadde jeg fått en fin rødfarge over hele overkroppen. Det er kanskje ikke den aller verste solforbrenningen jeg har hatt, men den går vel greit inn på topp tre. Faktor 10 straffer seg i lengden.

Rundt middagstider tok vi toget bort til Pt. Pleasant Beach for å spise middag. Det var noe overraskende stappfullt på alle resturantene i byen, så vi var pent nødt til å vente en halvtimes tid. Det viste seg siden at de ikke solgte alkohol på stedet, men at det var "ta med selv". Dette gjorde da at folk tok med seg større mengder drikke. Bak oss satt det et langbord med folk, og de hadde tatt med seg en liten kasse med vin. Utifra humøret, og ikke minst støynivået virket det som om de hadde prøvesmakt varene på forhånd. Tvers over gangen satt et ektepar og jobbet seg gjennom en vinflaske og en sixpack med øl. Humøret var det altså ingenting å si noe på.

Grunnen til at det er lite bilder er fordi vi glemte å ta med fotoapparatet. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder i morra, men det blir da med mobilen, så kvaliteten blir så som så.

Tha End

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar