søndag 12. september 2010

Busstur 2

I dag møtte vi igjen våre nye venner, og vi gikk på en sånn dobbeldekkerbuss. Denne gangen gikk turen til Brooklyn. Rundt og rundt kjørte vi, mens guiden snakket om alt mulig, fra filminnspillinger til når han kom til New York for første gang i 1965.


Etterhvert begynte det å regne og blåse fælt, altså ikke det beste været å sitte under åpen himmel. Heldigvis var det ikke altfor langt fra slutten på turen, så vi overlevde da - såvidt. Vel nede på bakken igjen var det en kort rådslagning, før vi satte kursen mot WTC-site og tok deretter metroen hjem til disse Voldingene. Ironien i at vi satte kursen tilbake til Brooklyn rundt 10 minutter etter et 2timers opphold var ikke tapt på noen, men hvorfor gjøre det lett når man kan gjøre det vanskelig.

Vel fremme fikk vi seg en rundtur i huset som seg hør og bør, før sønnen i huset ( Trygve på 15) og jeg ble sendt ut for å fikse pizza og noen greier til kaffen. Når den ekstremt gode pizzaen var vel fortært havna vi foran en tv, ikke overraskende. TVn var en dritstor LED-tv med full HD og hele pakka. Etter litt sjalting kom vi inn i Ringenes Herre To Tårn (toern altså) og du så gøy det var å se. To minutter etter at den var ferdig startet nr 3, men før en time var gått ble jeg dratt vekk fra denne TV-helligdommen og hjem til vår ikke like store og gode tv - bare for å finne ut at vi ikke har kanalen som filmen gikk på. FML.

I morgen er det igjen skole, men jeg håper bare at de har fått lagt meg inn i systemet denne gangen. Er litt kjipt å stå opp så tidlig forgjeves for å deretter sitte å vente på et kontor i endel timer...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar