mandag 13. september 2010

Wash With Similar Colours

Som kanskje noen oppmerksomme sjeler har oppdaget, så har jeg gjort litt omrokkeringer på høyresiden av blogginnleggene. Jeg har kommet på toppen (hvor jeg hører hjemme), men litt lenger nede har det kommet et bilde med tittelen "Wash With Similar Colours". Dette er EP'n til en kar som heter Andreas Bryn.

Andreas Bryn er, i tillegg til å være en koselig kar og en meget habil løkkefotballspiller en flink musikker. Han er ikke helt der oppe med Clapton, Knopfler og andre gitarspillende musikere, men han er et godt stykke på vei hvertfall. Uansett, for en liten stund siden ga denne karen ut sin første EP (ekstended play) eller noe i den dur som er en mellomting mellom en singel og en cd. Fire sanger er det på denne EPn som da heter intet mindre enn "Wash With Similar Colours". Alle sangene er selvkomponerte og selvinnspilte. Man bør jo hjelpe unge og lovende talenter, så da synes jeg at alle bør gå inn på denne siden:

http://www.andreasbryn.com/fr_home.cfm

Som man skjønner fra navnet er det hjemmesiden til denne karen. Skru opp lyden, og man får en smakebit fra cdn. Hvis man liker det man hører, så kan man enten gå på itunes og kjøpe sangene (8kr per sang), eller gjøre det rett fra siden. Hvis man ikke liker sangene kan man kjøpe de like vel, for sakens skyld liksom. Hvis man er så kjip at man ikke vil det heller, da kan man gå inn på den siden her http://www.youtube.com/user/andreasbryn , så får han hvertfall etpar hits på youtubesiden sin.


Do it now!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar